Despre noi

O poveste unica si plina de emotie, inceputa in 1998

Firma Microlit si-a inceput activitatea  in anul 1998, ca distribuitor de caserole. Datorita clientilor nostri, gama de ambalaje s-a diversificat, cu produse pentru cofetarii/patiserii, catering/restaurante, rotiserie/fast-food, morarit si panificatie.

Catalogul de produse cuprinde: caserole simple si compartimentate, boluri, sosiere, platouri cu capac; unica folosinta: farfurii, pahare, tacamuri, din diverse materiale: polistiren, polipropilena, polietilena, polistiren expandat.

Oferta de carton si hartie este la fel de bogata: cutii tort, cutii bomboane, tavi albe si aurii, chese, pungi si hartie copt, produse party, servetele.

Pentru a veni in intampinarea celor care isi organizeaza diferite evenimente: nunti, botezuri, mese aniversare si festive, ii asteptam cu: figurine tort, artificii, servetele, lumanari, casute pentru dar, sticle pentru bauturi (tuica, vin), etc.

Si, nu in ultimul rand, imaginea noastra este completata de decoratiunile interioare: cadouri, statuete, tablouri, casete muzicale, rame foto, sticla pictata, aranjamente florale, decoruri de Craciun si Pasti – ce sunt alese cu multa grija si drag pentru cei care doresc sa ofere un cadou.

ALEGE CALITATEA!

Punand accent pe calitatea produselor si pe promptitudinea
cu care raspundem solicitarilor clientilor nostri, suntem siguri ca vei fi multumit de serviciile noastre.
Suntem convinsi ca vei gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri.


PENTRU INFORMATII SUPLIMENTARE, SUNA LA

0259 419 945

SAU VIZITEAZA MAGAZINUL NOSTRU

Cartierul Luceafarul, Calea Aradului Nr. 4, Oradea